verzend- en retourbeleid

De verzendkosten zijn gebaseerd op de standaartarieven van bpost en PostNL en houden rekening met grootte en gewicht van het de producten. De verzendkosten worden doorgerekend aan de klant. Kosteloos ophalen in Wespelaar kan. 

De fijne nerf streeft ernaar om je bestelling na ontvangst van betaling zo snel mogelijk (uiterlijk binnen de 21 werkdagen) te verzenden. Mocht de levering aanzienlijk vertraagd zijn, dan ontvang je een bericht op het door jouw aangeleverd e-mailadres. Bestel je cadeautje voor Kerstmis, moederdag of andere bijzondere gelegenheden tijdig. Dat zijn drukke periodes en de levertijd kan oplopen.

De dag waarop je mooie bestelling bij ons vertrekt, ontvang je een bericht op het door jou opgegeven e-mailadres met daarin de track&trace code. Mocht je daarna vragen hebben over de status van je verzending in je track&trace, dan raden we je aan om eerst contact op te nemen met bpost. Indien je overige vragen hebt, kan je natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen of bekijk de meest gestelde vragen op de webshop.

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling stuk of zoek raakt tijdens het transport. Laat het ons weten. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Veel plezier met je bestelling.

 

 

 

© 2020 - 2023 de fijne nerf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel